joi, 26 septembrie 2013

CARNE DE PORC CU MUSTAR SI PASTE-Χοιρινό με μουστάρδα

 AVEM NEVOIE DE CARNE DE PORC..CARE SE TAIE BUCATELE MICI
 SE PRAJESTE C-AM 5 MINUTE PE FIECARE PARTE IN ULEI..SE ADAUGA UN PAHAR DE VIN Alb  SAU APA SI SE ACOPERA SA FIARBA BINE DUPA CE DEASUPRA SA PUS OREGANO

 SE PREGATESTE 3 LING MUSTAR AMESTECATE CU APA..
 DUPA CE CARNEA E GATA SE TOARNA DEASUPRA SI SE LASA DOAR UN CLOCOT..
 APOI SE INCHIDE FOCUL..
 SE POATE CONSUMA CU ..ORICE SI LANGA ORICE..
 EU AZI AM FACUT-O CU PASTE..E O RETETA BUNA GRECEASCA..
VA DOREC POFTA LA MAXIM..CA NOI AM AVUT..

Τι χρειαζόμαστε:

  • 500 γρ. χοιρινό για τηγανιά
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 2 πράσινες πιπεριές σε ροδέλες
  • 100 γρ. μανιτάρια κονσέρβας
  • 1 1/2 κουτ. της σούπας μουστάρδα πικάντικη
  • 1/2 κουτ. του γλυκού ζάχαρη
  • 3 κουτ. της σούπας κόκκινο κρασί
  • 2 κουτ. της σούπας δεντρολίβανο
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι - πιπέρι
  • ρύζι μακρύκοκκο για συνοδευτικό


 
) Σωτάρουμε σε μια κατσαρόλα το κρεμμύδι, το σκόρδο και το δεντρολίβανο.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και το χοιρινό και το αφήνουμε μέχρι να ροδίσει το κρέας.
) Αραιώνουμε τη μουστάρδα με λίγο νερό και τη ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με τα μπαχαρικά και τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε καλά.
Όταν μαλακώσει το κρέας προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Βράζουμε το ρύζι με τη διπλάσια ποσότητα νερού.

Μόλις το ρύζι είναι έτοιμο ανακατεύουμε με το κρέας





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu