miercuri, 24 septembrie 2014

VARZA CALITA LA TAVA

 VARZA CALITA LA TAVA..AFARA IN CURTE..GUSTOASA FRATIILOR SA TOT PAPI..MANCARE DE POST..
CICA NU AVEM CU CE POSTI..PAI UITE CE BINE SE POSTESTE CU VARZZA CALITA..
  • Ingrediente

      3-4verze
    jumatate de litru de suc de rosii facut in casa,
    o lingura de sare de bucatarie,
    o lingurita de sare de lamaie,
    1 ardei rosu iute,
    tocat marunt,
  • rosii
    ulei de floarea-soarelui,
    1 legatura de marar proaspat, tocat marunt sau uscat.

  • Mod de preparare

    Mod de preparare:
    Se spala varza, se toaca marunt, se presara sarea de lamaie si sarea de bucatarie, se amesteca bine pana ce se inmoaie. Se pune uleiul la incins, cand s-a incins, se adauga peste varza din oala, care sta la foc mediu. Se lasa varza la fiert. Cand a fiert, adaugati sucul de rosii si ardeiul iute tocat marunt, apoi mai lasati vasul pe foc 30 de minute, dupa care, inainte de final, adaugati verdeata tocata marunt.
    apoi se scoate in curte o tava si punem ce avem in ea..dedesubt butelia de aragaz cu ochiul aprins si o lasa-m incet sa fiarba ..si sa se rumeneasca..si vai ce buna este...
    mai fierbem si 3-4 cartofii..si postim bine..de tot..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu