iolanda cooking
duminică, 30 septembrie 2012
GEM DE PIERSICI
Spalam eliminam samburii si cantarim 1 kg de fructe ,300gr de zahar
Amestecam fructele cu zaharul ...si le lasa-m putin..
Punem fructele pe foc la flacara mica,amestecam din cand in cand cu o lingura de lemn;
Timpul de fierbere poate varia in functie de fructe,daca sunt mai zemoase sau nu;
Sterilizam bine borcanele si capacele(acestea nu trebuie sa fie bombate),turnam gemul in borcanele uscate bine ,inchidem si rasturnam borcanul pe capac,in modul acesta se vor sigila!
Le lasam sa se raceasca si la camara cu ele,cel putin pana vor rezista!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu