joi, 11 decembrie 2014

PASTE TAGLIATELLE CU ROSII

INGREDIENTE


300 gr paste tip tagliatelle
6-7 rosii coapte
2 cepe
2 catei usturoi
ulei masline
busuioc proaspat
zahar
parmezan ( optional)

MOD DE PREPARARE RETETA ;

Se pune apa la fiert.
Cand aceasta fierbe,se pune sare si apoi se pun pastele.Se fierb conform timpului indicat pe ambalaj
.Se scurg de apa cand sunt gata .
Rosiile se spala,se rupe codita si se taie cuburi mici.
Usturoiul se curata de coaja si se caleste in ulei incins cu ceapa. Se adauga rosiile,sare,piper si putin zahar.Se da la foc mic si se lasa sa fiarba pana ce devin un sos.
Se adauga busuiocul--la preferinta proaspat tocat-sau uscat...
In sos se pun pastele si se servesc calde de preferinta presarate cu parmezan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu