miercuri, 9 septembrie 2015

ZACUSCA CU CIUPERCII FARA COACEREA LEGUMELOR

2 KG CIUPERCI
3 KG ROSII
2 KG CEAPA
2 KG MORCOVI
4 KG CAPIA
1 1/2 ULEI
SARE
PIPER
I LEG PATRUNJEL

AM DAT TOATE PRIN MASINA DE TOCAT CARNE
AM PUS CEAPA LA CALIT LA FOC MIC..AM ADAUGAT MORCOVUL..APOI MAI TIRZIU..CIUPERCILE..
ROSIILE LE/AM PUS SEPARAT LA FOC MIC SA SCADA ZEAMA..
AM ADAUGAT CAPIA..SI APOI ROSIILE..PIPERUL BOABE..SI PATRUNJELUL..APOI ROSIILE
LE/AM LASAT C/AM 5 ORE LA FOC MIC PINA INCEPE SA IASA ULEIUKL DEASUPRA..
LE.AM PUS IN BORCANE..SI LE/AM INTORC CU CAPACUL IN JOS UN MOD DE ETANSARE BUN..
ZACUSCA FARA COACEREA LEGUMELOR MI/A IESIT TARE GUSTOASA











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu