vineri, 11 noiembrie 2011

SPAGETTE CU CARNE SI SOS DE ROSII







Iti trebuie:
  • 400 g spaghete
  • 350 rosii cubulete la cutie
  • 1 ceapa
  • 6 fileuri de ansoa
  • 1/2 kg carne (porc,vita)
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • 75 g telemea rasa
  • frunze de busuioc
  • frunze de patrunjel
  • sare
  • piper
  • lapte
Pregatesti asa:


  1. Fierbe pastele la foc domol conform instructiunilor de pe ambalaj.
  2. Dupa ce s-au racit le treci printr-un jet de apa rece si le pui la scurs intr-o sita.
  3. Pune usturoiul taiat feliute intr-o tigaie incinsa..sa se caleasca putin..apoi adaugam carnea care o sotam frumos la fel 5 min.
  4. Cand s-au inmuiat, adauga rosiile si cateva frunze de busuioc.
  5. Redu flacara si acopera.
  6. Lasa la fiert aproximativ o jumatate de ora.
  7. Adauga fileurile de ansoa, maslinele, si cateva frunze de patrunjel proaspat.
  8. Condimenteaza cu sare si piper, daca e nevoie, si tine pe foc cinci minute.
  9. Lasa pastele la racorit circa zece minute.
  10. Serveste cu telemea rasa .
  11. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu