miercuri, 6 iunie 2012

ASPARAGUS CU SALATA DE ROSII



Coacere in cuptor;


SIMPLU...
MAI PUI DEASUPRA SI UN OU OCHII..
ASPRAGUSUL L-AM FIERT PUTIN..
SI SALATA DE VARZA NOUA ...E SUPER...
SAU DACA VRETI IL PUNETI SI IL FACETI TOST..ASPRAGUSUL ESTE FOARTE BUN..
MAI PUTIN FOLOSIT VAD IN ROMANIA..
EU MAI FAC SI SALATA DE ASPARAGUS..CU ULEI DE MASLINE SI ZEAMA DE LAMAIE SI IL MANANC ASA.. 

Prajire;
 Se taie tulpinile in bucatele de 2-5 cm lungime, in unghi. Se incinge o tigaie la foc mediu, se adauga 1 lingura de ulei vegetal sau de unt. Cand uleiul este fierbinte, se adauga sparanghelul si se prajeste 3-5 minute, amestecand constant, pana ce se face fraged si crocant

La microunde
Se pun tulpinile intr-un vas ceramic sau de plastic, cu varfurile in jos, adunate catre centru. Se adauga 1/4 cana apa si se acopera bine. Se gateste 4-8 minute, amestecand o data.
Daca se prepara taiat bucati, se gateste 3-6 minute, amestecand o data


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu