luni, 8 iulie 2013

SALATA BULGAREASCA


Ingrediente
6 oua
4 rosii
3 castraveti

1 conserva ton
2 cepe rosii
100 g masline
1 ardei gras
1 salata verde
1 lingura de otet
2 linguri ulei
Sare, piper
Optional, 1 lingura ierburi aromate


Mod de preparare


Fierbeti ouale 5 minute in apa clocotita, scoateti-le in apa rece, apoi curatati-le si taiati-le sferturi.
Taiati rosiile cuburi mari, taiati castravetii felii subtiri, tocati ceapa julienne, scoateti samburii maslinelor, tocati ardeiul gras julienne. 
Spalati salata verde, rupeti-o in bucati mari, puneti-o intr-un bol, apoi puneti si celalalte legume deasupra. 
Asezonati salata cu otetul, ulei, sare, piper, si optional ierburi aromate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu