- 3 oua
- 200gr. zahăr
- 180gr. suc de portocale (două portocale)
- 130gr. ulei
- coajă rasă de două portocale
- 250gr făină
- 50gr. amidon
- 1 pachet de praf de copt
- un strop de sare...
- MOD DE PREPARARE;
- Se bat oulele cu zaharul
- se adauga treptat incet uleiul
- apoi coaja de portocale si sucul de portocale...se bate bine
- dupa care se adauga faina in care sa incorporat praful de copt si amidonul
- se amesteca usor c-am 5 minute
- se tapeteaza o forma cu unt si cu faina...se pune compozitia...dupa care se da la cuptorla 180 de grade intre 40-50 min..
- dupa ce e gata se scoape se intoarce usor pe un fund de lemn..si se pudreaza cu zahar praf...se lasa la loc caldut sa se raceasca..
- POFTA BUNA!
luni, 26 septembrie 2011
CAKE CU SUC DE PORTOCALE(ORANGE CAKE)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu