luni, 26 septembrie 2011

CAKE CU SUC DE PORTOCALE(ORANGE CAKE)

  • 3 oua
  • 200gr. zahăr
  • 180gr. suc de portocale (două portocale)
  • 130gr. ulei 
  • coajă rasă de două portocale
  • 250gr făină
  • 50gr. amidon
  • 1 pachet de praf de copt
  •  un strop de sare... 
  • MOD DE PREPARARE;
    • Se bat oulele cu zaharul
    • se adauga treptat incet uleiul
    • apoi coaja de portocale si sucul de portocale...se bate bine
    • dupa care se adauga faina in care sa incorporat praful de copt si amidonul
    • se amesteca usor c-am 5 minute
    • se tapeteaza o forma cu unt si cu faina...se pune compozitia...dupa care se da la cuptorla 180 de grade intre 40-50 min..
    • dupa ce e gata se scoape se intoarce usor pe un fund de lemn..si se pudreaza cu zahar praf...se lasa la loc caldut sa se raceasca..
    • POFTA BUNA! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu