Υλικά
- 5 μήλα ίδιου μεγέθους
- 6 κ.γλ. σταφίδα μαύρη
- 6 κ.σ. ζάχαρη
- 1/2 φλ. τσαγιού ρούμι
- από 1/2 κ.γλ. για κάθε μήλο βούτυρο
- 1 φλ. τσαγιού νερό
2. Τοποθετούμε τα μήλα σε ταψάκι και μεσα στην τρύπα τους ρίχνουμε τις σταφίδες και μετά τη ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο και, τέλος, ένα φλιτζάνι του καφέ νερό.
3. Σκεπάζουμε με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180˚C για 1 ώρα. Σερβίρουμε.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu