- 100 g file de hering(sau o cutiuta de ton...eu am pus doua)
- 1 lingura maioneza
- 50 g unt
- 1 ceapa rosie mica mica
- zeama de lamaie
- piper
Mod de preparare:
Reteta de astazi este una ce am preparat-o cu ceva vreme in urma, dar cum niciodata nu e prea tarziu, iata o idee pentru un aperitiv potrivit pentru orice masa festiva. Si nu numai.
Fileul de peste se scurge bine de ulei. Il punem apoi intr-un castron impreuna cu restul ingredientelor si pasam cu mixerul vertical pana la omogenizare...pe vremea lui ceuca o faceam des...ieri am servit-o la munca a adus o colega de a mea..ea a pus si putin castravete murat era fff bune...o sa o incerc si asa....
Se sareaza daca mai este necesar, se pipereaza si se potriveste gustul de acru, totul in functie de gustul personal.
Daaa…asta e una din acele retete culinare care se prepara in 5 minute.)
luni, 11 februarie 2013
PASTA DE PESTE...
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu