sâmbătă, 15 iunie 2013

CARTOFI INABUSITI SI AROMATI


Ingrediente

5 cartofi, 
3 foi de dafin, 
30 ml ulei,
 10 gr boia de ardei dulce, sare, vegeta, 
1 ceapa rosie,
 3 catei de usturoi, verdeata.

Preparare

Cartofii se curata, se spala si se taie in 4. Intr-un bol adaugam cartofii, sarea, vegeta, uleiul, boia de ardei, ceapa rosie taiata rondele, cateii de usturoi taiati in doua, foi de dafin. Compozitia se amesteca usor si se pune totul intr-un bol din Yena. Se adauga apa fierbinte astfel incat sa acopere cartofii, se pune capacul si se introduce vasul la cuptorul incalzit. Se lasa la inabusit cca 20 minute. Cand preparatul este gata se adauga verdeata tocata marunt.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu