duminică, 30 iunie 2013

CIORBA DIN RESTURI DE CARNE DE VITA






  • 1/2 ceapa taiata
  • 1/2 ardei gras taiat
  • 1 lingura ulei
  • 1 1/2 cani cubulete carne de vita gatita sau resturi de la ce puneti pentru friptura
  • 2 cani supa de vita
  • 1 cana rosii taiate
  • 1/2 lingura oregano uscat
  • 1/2 lingura busuioc uscta
  • 1 cana ciuperci, taiate
  • 3 linguri busuioc proaspat, taiat.













  •  

    Soteaza ceapa in ulei de masline 3 minute. Adauga ardeiul si soteaza inca 3 minute.
    Adauga carnea de vita, supa, rosiile, condimentele si ciupercile. Da focul foarte mic si fierbe 45 de minute, amestecand ocazional.
    Adauga sare si piper dupa gust.
     


    Se serveste calda cu frunze proaspete de busuioc.



    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu