duminică, 9 octombrie 2011

GALUSTE CU CARNE DE PORC(pork meat)









  • INGREDIENTE;
  • carne de porc sau vita
  • 3 cepe
  • usturoi
  • ulei
  • sare
  • 2 oua
  • 1 cana faina
  • patrunjel
PREPARARE;
  • este foarte simplu sa prepari aceasta mancare
  • se caleste ceapa,cu usturoiul
  • se adauga carena
  • si se mai lasa asa 5 minute
  • se adauga o cana de apa
  • se fierbe la foc mic
  • din cele 2 oua si faina se face o compozitie ca si galustele de gris
  • dupa cea a fiert carnea se mai adauga 2 cani de apa se lasa 5 min sa fiarba si apoi se fac cu lingura galuste (acestea sant de faina si nu de gris se poate si cu gris)
  • se lasa 5 minute la fiert
  • apoi se opreste focul si se stropesc cu apa si se lasa acoperite 5 minute 
  • se serveste cu patrunjel deasupra..
  • POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu