GALUSTE CU CARNE DE PORC(pork meat)
- INGREDIENTE;
- carne de porc sau vita
- 3 cepe
- usturoi
- ulei
- sare
- 2 oua
- 1 cana faina
- patrunjel
PREPARARE;
- este foarte simplu sa prepari aceasta mancare
- se caleste ceapa,cu usturoiul
- se adauga carena
- si se mai lasa asa 5 minute
- se adauga o cana de apa
- se fierbe la foc mic
- din cele 2 oua si faina se face o compozitie ca si galustele de gris
- dupa cea a fiert carnea se mai adauga 2 cani de apa se lasa 5 min sa fiarba si apoi se fac cu lingura galuste (acestea sant de faina si nu de gris se poate si cu gris)
- se lasa 5 minute la fiert
- apoi se opreste focul si se stropesc cu apa si se lasa acoperite 5 minute
- se serveste cu patrunjel deasupra..
- POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu