PAPANASI MEI FAVORITIIIII...
INGREDIENTE
250 g branza de vaci
- 200 g faina
3 oua
100 g zahar
1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
100 ml ulei
- putina sare
Se amesteca branza de vaci cu 150 g faina, galbenusurile, bicarbonatul de sodiu, sarea;
Se bat albusurile spuma, apoi se bat cu zaharul si se amesteca usor cu restul;
Compozitia se imparte in bucati, care se dau prin restul de faina, se rotunjesc si se turtesc sau se intind foi de pana intr-un cm grosime, care se taie cu 2 pahare de diametre diferite sau cu forma speciala pentru a se obtine inele;
Indiferent de forma se introduc in uleiul infierbantat, se intorc dupa 2-3 minute pe partea cealalta, se scot cu spumiera si se scurg bine de ulei.
Se aseaza pe o farfurie pe care prima sa intins o foaie de hartie..se pune ca sa traga uleiul.
Se servesc cu dulceata de fructe si smanta ,pudrati cu zahar pudra..
mmmmm ce deliciosiiii....
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu