vineri, 14 octombrie 2011

PAPANASI(CHEESE DUMPLINGS)



PAPANASI MEI FAVORITIIIII...

INGREDIENTE
250 g branza de vaci





  • 200 g faina
    3 oua
    100 g zahar
    1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
    100 ml ulei
    • putina sare 
     
PREPARAREA LOR;

Se amesteca branza de vaci cu 150 g faina, galbenusurile, bicarbonatul de sodiu, sarea;
 Se bat albusurile spuma, apoi se bat cu zaharul si se amesteca usor cu restul;
 Compozitia se imparte in bucati, care se dau prin restul de faina, se rotunjesc si se turtesc sau se intind foi de pana intr-un cm grosime, care se taie cu 2 pahare de diametre diferite sau cu forma speciala pentru a se obtine inele;
 Indiferent de forma se introduc in uleiul infierbantat, se intorc dupa 2-3 minute pe partea cealalta, se scot cu spumiera si se scurg bine de ulei.
Se aseaza pe o farfurie pe care prima sa intins o foaie de hartie..se pune ca sa traga uleiul.
Se servesc cu dulceata de fructe si smanta ,pudrati cu zahar pudra..
mmmmm ce deliciosiiii....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu