INGREDIENTE;
se fierbe fasolea...se scurge
se adauga usturoiul pisat
ulei,sare si se serveste ca o salata..la fel se face si cu fasolea verde..
| YLIKA | |
1 κιλό φρέσκα φασολάκια 1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο 3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο 3-4 ώριμες ντομάτες μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι, πιπέρι |
||
Καθαρίζετε, πλένετε και κόβετε τα φασολάκια
|
||
Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε τα κρεμμύδια και το σκόρδομε το ελαιόλαδο μέχρι να γυαλίσουν.
|
||
Προσθέτετε τις ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και 2 φλιτζάνια τσαγιού ζεστό νερό.
|
||
Προσθέτετε
και τα φασολάκια. Τα ανακατεύετε ελαφρά και τα αφήνετε να σιγοβράσουν
επί 1 περίπου ώρα μέχρι να μαλακώσουν και να γίνουν τρυφερά
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu