DUPA ASA O I DE ZAPADA SI FRIG IN POSTOVARU LA PESTE 1700 M..AR MERGE CA PE ROATE UN PUI CU MACAROANE..SI UN PAHAR DE VIN..
INGREDIENTE;
1 kg pulpe de pui
1 punga macaroane
jambon
sos de rosii dupa placere
sare
codimente
PREPARAREA;
- pulpele se spala si se lasa 15 min.in apa cu sare sa iasa gustul..asa am invatta in israel..
- se condimenteaza si se pun la cuptor in tava unsa cu putin ulei, la foc normal..
- se lasa 5 min sa se rumeneasca apoi se pun 3-4 paharele de apa si se mai lasa 15 min..
- se pun apoi macaroanele..tava se umple cu apa si le lasa-m asa la foc normal inca 15 min..
- apoi adaugam sosul de rosii...dupa care mai lasa-m putin sa fiarba si...inchidem focul..
- se serveste cald...eu am pus pe deasupra puiului jambon..asa imi place..
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu