vineri, 4 mai 2012

MACAROANE CU CARNE DE PUI





DUPA ASA O I DE ZAPADA SI FRIG IN POSTOVARU LA PESTE 1700 M..AR MERGE CA PE ROATE UN PUI CU MACAROANE..SI UN PAHAR DE VIN..

INGREDIENTE;

1 kg pulpe de pui
1 punga macaroane
jambon
sos de rosii dupa placere
sare
codimente

PREPARAREA;
  • pulpele se spala si se lasa 15 min.in apa cu sare sa iasa gustul..asa am invatta in israel..
  • se condimenteaza si se pun la cuptor in tava unsa cu putin ulei, la foc normal..
  • se lasa 5 min sa se rumeneasca apoi se pun 3-4 paharele de apa si se mai lasa 15 min..
  • se pun apoi macaroanele..tava se umple cu apa si le lasa-m asa la foc normal inca 15 min..
  • apoi adaugam sosul de rosii...dupa care mai lasa-m putin sa fiarba si...inchidem focul..
  • se serveste cald...eu am pus pe deasupra puiului jambon..asa imi place..
POFTA BUNA..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu