Ingrediente
300 gr orez,
750 ml apa,
20 gr vegeta,
1 ceapa,
50 gr pasta de tomate, patrunjel verde, 50 ml ulei, sare.
750 ml apa,
20 gr vegeta,
1 ceapa,
50 gr pasta de tomate, patrunjel verde, 50 ml ulei, sare.
Preparare
Intr-o
cratita punem apa cu sare la fiert, cand a dat in clocot se adauga
vegeta si orezul. Se lasa la fiert , si se amesteca usor pe parcursul
fierberii. Separat intr-o tigaie punem uleiul la incins, se adauga ceapa
tocata marunt si se lasa pana devine sticloasa, se adauga pasta de
tomate si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand orezul este gata , gustul
de sare este potrivit se pune intr-un bol. Cand sosul este gata se
toarna fierbinte deasupra orezului, apoi se presara patrunjelul tocat
marunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu