1. Αρχικά ψιλοκόβουμε το λάχανο κι έπειτα κόβουμε σε κυβάκια τις πιπεριές Φλωρίνης. Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα βαθύ μπολ και στη συνέχεια προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και το μαϊντανό.
2. Πρώτα ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια βάζουμε το μπολ για 20 λεπτά στο ψυγείο.
3. Αφού κρυώσει η σαλάτα, την περιχύνουμε με το λάδι και το ξίδι. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε
Ingrediente
1 varza, marar, 10 ml ulei, zeama de lamaie, sare.
Preparare
Varza
se taie fin ,se aseaza intr-un bol, peste ea se adauga mararul tocat
fin, uleiul, sarea si zeama de lamaie. Se amesteca usor.
Servire
Se serveste alaturi de preparate la gratar, fripturi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu